Bio-Educa
Educatie, (Natuur)fotografie en Schrijverij

Boeken
Na jarenlang als auteur en fotograaf voor educatieve uitgeverijen te hebben gewerkt, heb ik de stap gewaagd naar het schrijven van fictie. Mijn eerste boek, Rottum, is al enige tijd verkrijgbaar, het tweede boek, Het mysterie van het Zilvermeer, is er nu ook. De boeken zijn gratis en alleen digitaal te bestellen via deze site, ze komen niet in de boekhandel.
Ik geef de boeken uit in PDF-formaat. PDF's zijn zowel te gebruiken op PC en Mac, als op tablets, iPads en E-Readers. Raadpleeg eventueel het internet voor de wijze van installeren.

Klik op een boek voor meer informatie.- - Klik hieronder voor een boekenweekverhaal.


Bio-Educa
Educatie Software Home
(Natuur)fotografie Gegevens & contactRottum - Dick Verhoef

Pieter Cuperus is enkele tientallen jaren na nu beheerder / eigenaar van de eilanden- en zandplatengroep Rottum in het oostelijk deel van de Waddenzee. Dit boek vertelt hoe zijn familiegeschiedenis, die zich voor een groot deel op Schiermonnikoog afspeelt, er toe heeft geleid dat Pieter is wie en wat hij nu is. Zijn volkomen gelukkige bestaan samen met zijn vrouw Inez op Rottumerplaat wordt volledig op zijn kop gezet als hij na een storm op het strand een lugubere vondst doet.


Rottum - boekcode BE-01

Bestel het boek volgens de aanwijzingen in onderstaande link.

Bestellen? Klik HIER.


Het mysterie van het Zilvermeer - Dick Verhoef

Het verhaal in dit boek speelt zich af in het fictieve dorp Meerhaven dat heel idyllisch gelegen is aan het al even fictieve Zilvermeer. Er gebeuren vreemde zaken op en rond het meer. Terwijl er voor vrijwel elke gebeurtenis een min of meer rationele verklaring mogelijk is, geloven sommigen dat er zich juist horrorachtige fantasytaferelen afspelen. Hoe dan ook, het dorp Meerhaven is behoorlijk in rep en roer.
Een jonge onderzoeksjournalist uit Veenkerk (juist, ook fictief) bijt zich vast in de gebeurtenissen en probeert de waarheid te achterhalen. Zal de onderzoeksjournalist het mysterie van het Zilvermeer ontrafelen? Of blijft het misschien wel voor altijd bestaan? Lees het boek en vel zelf een oordeel.

Het mysterie van het Zilvermeer - boekcode BE-02

Bestellen? Klik HIER.